Free shipping on all orders under $100
  • Varukorgen är tom

KONCEPT OCH KUNDUNIKA LÖSNINGAR

En unik butik eller en flexibel lösning för hela butikskedjan? Vi utvecklar kundanpassade butikskoncept och shop in shops som skapar trafik i butik. Vi hjälper dig också med kundunika produkter; de där enstaka lösningarna och detaljerna som gör hela skillnaden.

Vi kan butiks- och produktutveckling och samarbetar vant med kundens designers och arkitekter. Genom oss kan du också få tillgång till några av marknadens ledande kreatörer för hjälp med idé och design. För visualisering och produktutveckling används alltid senaste versionen av programmet SolidWorks.

Tillverkningen sker i vår egen fabrik och hos utvalda underleverantörer, för vidare lagerhållning vid vårt huvudlager i Lerum. Med PEN Shop Concept som samarbetspartner kan du vara säker på att din butik alltid öppnar i tid.

Läs mer om vår arbetsprocess

INSTALLATION

Med vår installationsservice sparar du tid och energi. Våra egna kunniga installatörer monterar snabbt och säkert din nya butiksinredning under ledning av vår ansvariga projektledare. Vi åtar oss även demontering, bortforsling, återanvändning och återvinning av den gamla butiksinredningen.

FINANSIERING

Vi hjälper dig att finansiera ditt projekt, för bättre likviditet. Genom vår samarbetspartner kan du välja mellan leasing eller avbetalningsköp. Bindningstiderna är anpassningsbara och ett leasingkontrakt kan lösas i förtid. Den vanliga leasingtiden är 24 eller 36 månader. Avbetalningsköp läggs upp efter överenskommelse. För mer information om finansiering är du varmt välkommen att kontakta din projektledare.