Free shipping on all orders under $100
  • Varukorgen är tom

”BRA SERVICE ÄR NÅGON SOM LYSSNAR – OCH LEVERERAR.”

När jag öppnade min tredje modebutik valde jag än en gång SSC-Oboya som helhetsleverantör, berättar butiksansvarig.

”Teamet på SSC-Oboya har levererat inredning till mina andra butiker och jag har alltid upplevt att jag har fått god service – och att man är lyhörd för vad jag vill ha och behöver. Den här gången var butiken så stor att jag ville ha hjälp från början. Det var för omfattande för att göra det själv. Därför vände jag mig till SSC-Oboya för såväl koncept som installation.”

Butiken ”Unique4You” ligger i det nyinvigda Tanum Shoppingcenter i Tanumshede. Det är också en av anledningarna till att hon ändrat tidigare namnet Ann-Cathrines Kläder – hon ville han ett namn som bättre passade in i ett köpcenter. Och butiken, ja den kan snarare liknas vid ett helt modehus. Sortimentet omfattar mode för herrar och damer i alla åldrar med olika stilar och uttryck men här finns också det senaste inom make up, underkläder, accessoarer och inredning. Ett upplägg som ställer stora krav på flexibilitet och exponering. SSC Oboya tog därför fram ett komplett koncept som omfattade allt från lagerlösningar till golv, inredning och diskar. I stor utsträckning användes ett standardsortiment som anpassades för en kundunik lösning som mötte butikens önskemål och behov.

”Att butiken upplevs som unik är väldigt viktigt för mig. Produkterna och min trevliga personal ska komma till sin rätt. Jag kände att jag fick bra gehör på alla mina önskemål och installationen gick snabbt och smidigt.”

Snabbheten och flexibiliteten är ett viktigt argument för mig i den dagliga driften. Med fyra butiker igång behövs det alltid kompletteringar av inredning och tillbehör, berättar butiksansvarig.

”Ibland går det undan. Jag måste få ut varorna i butiken och då måste inredningen fram kvickt. Det är en av de stora fördelarna med SSC Oboya. Det går verkligen snabbt!”

person-fredrik_rosin

FREDRIK ROSIN

Sälj/Platschef

tel: 0302-244 84

fredrik.rosin@ssc.se.com