listimg-tanum-v2

Tanum Shoppingcenter invigt

I november var det dags för efterlängtad invigning av Tanum Shoppingcenter i Tanumshede. Västsveriges nyaste köpcenter är byggt för att tillfredsställa shoppingsugna på båda sidor gränsen. Men det handlar inte om någon traditionell gränshandel. I detta fullskaliga shoppingcenter hittar både norrmän och svenskar ”äkta svensk handel” med svenska priser och ett utbud och en kvalitet som tillfredsställer alla.

SSC Oboya har fått förtroendet att leverera till ett stort antal kunder i centret. Sammanlagt har vi hjälpt till med utformningen av sju olika butiker – allt från detaljer till helhetslösningar. Heminredning och presentartiklar, skinn och MC-utrustning, leksaker, kläder och blommor… Här har vår flexibilitet och bredd verkligen kommit till sin rätt. Har du vägarna förbi? Tanum Shoppingcenter har öppet alla dagar och ligger precis intill E6:an.